За нас

Ние Европа Ват Консулт ООД гр. София сме млада бързо растяща счетоводна къща, имаме опит, ресурс и всичко необходимо за да се развиваме и растем заедно с нашите клиенти и партньори. Обслужваме малкият и средният бизнес, подходящи сме за по-малки фимир и фрийленсъри, който продават стоки или услуги в България, Европейският съюз и цял свят.

Стараем се да отдаваме нужното време и внимание на всеки клиент, да бъдем максимално бързи и гъвкави в работното ни време, даваме най-доброто от себе си всеки ден, за да можем да постигаме заедно резултати в живота и бизнеса. Помагаме на нашите клиенти да оптимизират разходите си и ги насърчаваме и насочваме как да повишат продажбите и оборотите си.

Онлайн счетоводно обслужване в София

В бързо развиващите и динамични времена в които живеем, немислимо е човек да не се възползва от новите технологии и дигитализация на бизнеса си, стига бизнес нишата да го позволява.

Ние от Европа Ват Консулт ООД, преди повече от година стратирахме нашето онлайн обслужване, като няма нужда вече да идвате до офис на счетоводната къща, всичко става дистанционно по имейл. Спестяваме Ви време и пари, фактурите директно идват на имейла, скоростта на кореспонденцията е в пъти по-бърза и дори остава следа за свършената работа, остава архив и винаги може да се направи справка за комуникацията, за да няма пропуски и всичко да е прозрачно.

Европа Ват Консулт ООД гр. София

0896 718 053